Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü değişti!

Çevre Şehircilik ve İklim

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Karaman İl Müdürü Murat Yılmaz, Aksaray İl Müdürlüğü görevine geldi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın tasarrufuyla Karaman ve Aksaray İl Müdürleri görev yerlerini değiştirdi. Aksaray İl Müdürü, Karaman’a görevlendirilirken, Karaman’da il müdürlüğü görevini sürdüren Murat Yılmaz ise Aksaray’a atandı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Aksaray İl Müdürü Murat Yılmaz kimdir?

1985 yılında Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde doğan Murat Yılmaz, lise öğrenimini Üsküdar Çağrıbey Anadolu Lisesinde tamamladı. 9 Eylül Üniversitesinde Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olan Yılmaz, ikinci lisans eğitimi Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde yaptı. Eğitim hayatı sürmekte olan İl Müdür Murat Yılmaz, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans eğitimini devam ettiriyor.

Meslek hayatına ilk olarak özel sektör ile başlayan Yılmaz, 2012 yılında Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde Çevre Mühendisi olarak görev aldı. İl Müdürlüğü kapsamında çalışma hayatını sürdüren Yılmaz, Çevre Yönetimi ve Denetimi, ÇED ve Çevre İzinleri Şube Müdür Vekili olarak çalıştı. 2018 yılında İl Müdür yardımcılığı görevine atandı.

Haber: Ağustos Gerçe