Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da bu çocuklara zaman yetmiyor; Günün her anını dolu dolu geçiriyorlar!

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evleri sitesinde kalan çocuklar her saatini dolu dolu geçiriyor.

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evleri sitesinde kalan çocuklar her saatini dolu dolu geçiriyor.

Çocuk evleri sitesinde kalan çocukların gelişimlerine katkı sağlayacak, donanımlı ve eğlenceli aktivitelerle çocuklara birbirinden çeşit etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evleri sitesinde kalan çocuklar geleneksel oyunlarla, eğlenceli etkinliklerle, bazen ders çalışarak, bazen kitap okuyarak, bir gününü değerlendiriyor.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, vakit nakittir biliyoruz, bize emanet çocuklarımızla geçirdiğimiz her saati dolu dolu donanımlı geçiriyor,  en değerlilerimiz miniklerimizin her anını yaş grubuna etkinliklerle dolduruyor onları geleceğe en iyi şekilde hazırlıyoruz. Tabii ki bu arada onlar için önemli oyunu da unutmuyoruz” şeklinde ifadesine yer vererek çocuklara sunulan katkılar belirtildi.

Haber: Fatma Altınok