Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’un yeni sezondaki grubu belli oldu!

Türkiye 2.ligine geçtiğimiz sezon

Türkiye 2.ligine geçtiğimiz sezon yükselen ve ilk sezonunun da hedeflediği gibi ligi orta sıralarda tamamlayan 68 Aksaray Belediyespor bu sezon da 2.lig kırmızı grupta mücadele edecek. Türkiye 2.liginde grup kuraları TFF’nin İstanbul’daki Riva tesislerinde çekildi.
Aksaray Belediyespor yine Kırmızı grupta yer aldı. 18 takımın mücadele edeceği grupta, 12 yeni, 5’de geçenn sezon aynı grupta yer alan takımlarla mücadele edecek.
Aksaray Belediyespor’un grubunda, 68 Aksaray Belediyespor, Vanspor, Ankara Demirspor, Arnavutköy Belediyespor, Belediye Derincespor, Beyoğlu Yeni Çarşıspor, Bucaspor 1928, Elazığspor, Diyarbakırspor, Erbaaspoor, Giresunspor, Karacabey Belediyespor, Karamanspor, Menemen FK, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor, Somaspor, Mersin İdman Yurdu yer alacak.
Temsilcimiz bu sezon geçen yıl ki grubuna göre, Vanspor, Ankara Demirspor, Beyoğlu Yeni Çarşıspor, Bucaspor 1928, Elazığ Belediyespor, Diyarbakırspor, Tokat Erbaaspor, Giresunspor, Karacabey Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor ve Yeni mersin İdman Yurdu gibi yeni takımlarla mücadele edecek.
Aksaray Belediyespor geçtiğimiz sezon aynı grupta yer alan Karaman FK, Arnavutköy Belediyespor, Belediye Derincespor, Menemen FK ve Somaspor ile aynı grupta yer aldı.
Aksarayspor taraftarları bu sezon geçen yıla oranla daha yakın deplasmana gidecek. Geçen yıl daha uzak deplasmanlar olan grubumuzda en uzak deplasman Vanspor deplasmanı olarak görülürken, Karamanspor, Ankara Demirspor, Mersin idman Yurdu müsabakaları yakın deplasman olarak görülüyor.
Grubumuzda geçen yıl 1.ligde mücadele eden ve küme düşen süper lig takımlarından Giresunspor dikkat çekiyor. Aksaray Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına çekilen grup kuralarının ardından artırması da bekleniyor.
31 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak olan normal sezon Mayıs 2025 tarihinde sona erecektir.
2.lig Beyaz grupta yer alan takımlar ise şöyle: 1461 Trabzonspor, Adana 1954 FK, Altay, Altınordu, 24 Erzincanspor, Ankaraspor, Batman Petrolspor, Fethiyespor, Kastamonuspor, Afyonspor, Isparta 32 Spor, İnegölspor, İskenderunspor, Karaköprü Belediyespor, Kepez Belediyespor, Kırklarelispor, Sarıyer, Tuzlaspor

Ağustos Gerçe