Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’un, Uşakspor önünde ilk 11’i belli oldu

68 Aksaray Belediyespor, Uşak

68 Aksaray Belediyespor, Uşak Spor İle Zorlu Deplasman Mücadelesine Hazır

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, bugün saat 14:00’te Uşak Spor ile deplasmanda karşılaşacak. Heyecan dolu müsabaka öncesinde her iki takımın kadroları ve hakem bilgileri de belli oldu.

Siyah-beyazlı takımımız, sahaya şu onbirle çıkacak: Emre Satılmış, Hakan Özkan, Emrah Taysi, Ercan Yazıcı, Uğur Aygören, Yasin Abdioğlu, Fatih Somuncu, Halil İbrahim Tuna, Doğan Ateş, Atamer Bilgin, Cengiz Ötgün. Rakip Uşak Spor ise Emre Çiğdem, Tahir Kaan Özdoğan, Eren Eker, Sertan Yeğenoğlu, Emirhan Ketboğa, Murat Yılmaz, Eray Gürcan, Halil Ertürk, Enes Cavcav, Mustafa Kemal Demircan ve Alperen Kahraman onbirini sahaya sürecek.

Muğla Bölgesi B-Klasman Hakemi Tayfun Sarı’nın yöneteceği karşılaşmanın yardımcılıklarını Baykal Tuna, Denizcan Şahin ve Oğuzhan Hamitoğlu üstlenecek. Siyah-beyazlı temsilcimiz, bu önemli mücadeleye mutlak 3 puan parolasıyla çıkarken, futbolseverler keyifli bir karşılaşma izlemeyi bekliyor. Maç sonuçları ve detaylar için takipte kalın. Haber: Ağustos GERÇE