Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’un Şampiyonluk Kupası çalınmamış

  Süper Ligin Şampiyonu

 

Süper Ligin Şampiyonu Galatasaray ile dostluk maçı teklifinde bulundular

Aksaray Belediyesi @aksaraybel isimli twiter hesabında öğleden sonra yaptığı paylaşımla KUPAMIZ ÇALINDI başlığıyla Günlerdir belediyemizin girişinde sergilediğimiz gözümüzden sakındığımız  Aksarayspor’umuzun kupası çalınmıştır diyerek paylaşımda bulunmuştu. Paylaşımda kupanın sergilendiği alanında kupasız fotoğrafı paylaşılmıştı.

Aksaray Belediyesporun şampiyonluk kupasının belediyenin girişinde ve bir sürü güvenlik kamerasının bulunduğu ortamdan kaybolması gündem oluşturmuştu.

Aksaray Belediyesporun şampiyonluk kupasının çalındığı haberi ve paylaşımları da ülke gündeminde yerini almıştı.

Aksaray Belediyesi bu defa akşam saatlerinde belediyenin twitter hesabında yaptığı paylaşımda, Şampiyonluğumuza 5 maç kala tribünde tezahürat ederken rahatsızlanarak vefat eden  16 yaşındaki kardeşimiz MUHAMMED EREN YILMAZ’ın ismini tüm Türkiye’ye duyurmak ve hatırlatmak için böyle bir paylaşım yaptık. Elbette kupamıza gözümüz gibi bakıyoruz. Şimdi tüm dikkatleri çekmişken koyu bir Galatasaray taraftarı olan Muhammed Eren Yılmaz kardeşimiz anısına Galatasaray’a bir dostluk maçı teklif ediyoruz. Ne dersin Galasataray Spor Kulübü etiketi ile paylaşımda bulundu.

Aksaray belediyesinin bu paylaşımı ile Şampiyonluk kupasının çalınmadığı ve 12 Mart 2023 tarihinde oynanan ve Aksaray Belediyespor’un 4-2 galip geldiği Çankayaspor müsabakasının 10’ncu dakikasında kalp krixi geçirerek vefat eden Muhammed Eren Yılmaz’ın taraftarı olduğu Süper ligin şampiyonu Galatasaray ile bir dostluk maçı teklifinde bulundu.

12 MART 2023 TARİHİNDE NE OLMUŞTU?

 Muhammed Eren Yılmaz yaşamını yitirmişti

12 Mart 2023 Pazar günü Aksaray’da oynanan ve Aksaray Belediyesporun 4-2 galip geldiği karşılaşmanın 10’ncu dakikasında, Maraton tribününde müsabakayı izlemek için 16 yaşındaki Muhammed Eren Yılmaz müsabakanın stresinden yaşadığı kalp krizi sonucu yaşamanı yitirmişti.

Tribünde kalp krizi geçiren 16 yaşındaki Muhammed öldü.

Aksaray’da, futbol maçı izlemek için gittiği tribünde fenalaşıp, kalp krizi geçirdiği anlaşılan Muhammet Eren Yılmaz (16), hastanede hayatını kaybetti.

TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta 49 puan ile ikinci sırada yer alan 68 Aksaray Belediyespor, dün sahasında Çankaya FK ile karşılaştı. Taraftarlar, maçın başında depremzede çocuklara gönderilmesi için sahaya top ve bebek attı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Bu sırada ağabeyi Sinan Yılmaz ile maçı izlemek için gelen Muhammet Eren Yılmaz, tribünde fenalaştı.

Hazırda bekletilen ambulansla yakındaki özel hastaneye kaldırılan Yılmaz’ın kalp krizi geçirdiği anlaşıldı.

KURTARILAMADI

Yılmaz, bu sabah doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Muhammet Eren Yılmaz’ın cenazesi, öğle vakti Somuncu Baba Camisi’nde kılınacak namazın ardından Evrah Mezarlığı’nda toprağa verildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Aksaray’da futbol maçı izlemek için gittiği tribünde fenalaşıp, kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Muhammet Eren Yılmaz’ın (16) cenazesi, öğle vakti Somuncu Baba Camisi’nde kılınan namazın ardından Evrah Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenazeye, Yılmaz’ın yakınlarının yanı sıra Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 68 Aksaray Belediyespor yöneticileri, futbolcular, taraftarlar ve vatandaşlar katıldı.

Haber: Avni KURU