Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’dan Şaşırtıcı Açıklama; İsim Değişikliğine Gidiliyor

Aksaray Belediyespor temsilcileri Dağılgan Stadyumunda isim değişikliği için sporseverlere çağrıda bulundu.

Aksaray Belediyespor temsilcileri Dağılgan

2024- 2025 futbol sezonu öncesinde Motolux 68 Aksarayspor yönetim kurulu öncelikle takımın isminin sonuna Aksarayspor ismini yeniden getirerek, Aksarayspor ruhunu yeniden yeşertirken, takımın isminde bulunan Belediyespor ismini kaldırmıştı.
Aksaray Belediyesinin desteklediği, Fahri Başkanlığını da Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yaptığı Motolux 68 Aksarayspor önümüzdeki sezon ligde bu isimle mücadele edecek. Motolux 68 Aksarayspor yönetiminin almış olduğu bu karar da şehirde beğeni ile karşılanmış ve alınan karar spor kamu başta olmak üzere şehirde takdirle karşılanmıştı.
Motolux 68 Aksarayspor yönetim kurulu şimdi de Fatih Mahallesinde bulunan Dağılgan stadyumunun isminin değiştirilmesi için kollarını sıvadı. Dağılgan Mahallesinin ismi ile anılan ismin Bağdat Fatihi Aksaraylı Genç Osman’ın ismi ile değiştirilmesi için karar alır. Alınan karar ilgili mecralara iletirlir.
Motolux 68 Aksarayspor sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ” Takım isim değişikliği tamam 68 Aksarayspor şimdi sırada Stadyumun isim değişikliği için sesleniyoruz. Dağılgan Stadyumunun ismi Genç Osman Stadyumu olsun… Aksaray yiğitler şehridir, Aksaray vatan sevdalılarının şehridir, Aksaray birlik beraberliğimizin şehridir. Bu tanımlamaya uyan yegane kişide Bağdat Fatihi Genç Osman’dır.” ifadelerine yer verildi.

Hakan Hidayet Deniz