Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’dan çifte şampiyonluk

Aksaray Belediyespor bu sezon

Aksaray Belediyespor bu sezon mücadele ettiği iki ligde de şampiyonluk yaşadı. Aksaray Belediyespor’un Türkiye Kadınlar Hentbol 1.ligindeki Aksaray Belediyespor takımı Kadınlar hentbol Süper ligine yükseldi. Aksaray Belediyespor’un futbolda 3.ligde mücadele eden takımı da ligi lider tamamlayıp direkt olarak şampiyon olup Türkiye 2.futbol ligine yükseldi.
Aksaray Belediyespor’un iki takımının da şampiyon olması şehirde ‘duble şampiyonluk’ olarak kabul edildi. Aksaray Belediyespor’un iki ligde ve iki ayrı branşta şampiyon olması emeklerin karşılığı alınmış olarak kabul edilip şehirde büyük sevinç yaşanmasına neden oldu.
FUTBOLDA 2.LİGDEYİZ
Aksaray Belediyespor futbol takımı mücadele ettiği 3.lig 3.grupta 73 puanla grubunu lider tamamladı ve 2.futbol ligine yükseldi. Aksaray Belediyespor futbol takımı 2019 yılında Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olup 3.futbol ligine yükselmişti. Siyah- beyazlı takımımız 4 yıl aradan sonra bu defada 3.ligde şampiyon olup adını 2.lige yazdırmayı başardı.
Mustafa Sarıgül yönetimindeki Aksaray Belediyespor şampiyon olurken şehirde şampiyonluk mutluluğunu yaşanmasına neden oldu.
KADINLAR HENTBOLDA SÜPER LİGDEYİZ
Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı iki sezon önce kadınlar süper liginde idi. İki sezondur da kadınlar hentbol 1.liginde mücadele ediyordu. Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı mücadele ettiği 1.lig B grubunda ligi 3’ncü sırada tamamladı. Temsilcimiz A grubundan 4, B grubundan da sezonun ilk 4 sırada tamamlayan takımlarla Zonguldak’ta play of grup elem müsabakaları oynadı.
PLAY OF MAÇLARINDA 3 GALİBİYET BİR BERABERLİK ALDI
Temsilcimiz oynadığı grup eleme müsabakalarında A grubundan gelen Trabzon Ortahisarspor’u 32-27, Sivas Belediyesporu 29-21, Kırşehir Belediyesporu’da 27-25 mağlup ederken, Elazığsporu takımı ile de 32-32 berabere kaldı.
Temsilcimiz play of maçlarında 3 galibiyet bir de beraberlik alarak Bursa Büyükşehir Belediyespor ile birlikte şampiyon olup adını Süper lige yazdıran takım oldu.
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şampiyon olan futbol ve hentbol takımlarını kutladı.

Haber: Avni KURU