Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da transfer hazırlıkları sürüyor

Aksaray Belediyespor Türkiye İkinci Ligi’nde Bodrumspor ve Çorumspor’da şampiyonluk heyecanı yaşayan kaleci Ali Türkan’ı kadrosuna kattı. Orta sahaya İskenderunspor’dan Abdurrahman Canlı, kanat oyuncusu olarak Ispartaspor’dan Alim Harlak, ve defans bölgesine geçtiğimiz sezon Aksaray Belediyespor’da başarıyla forma giyen Ercan Yazıcı ve Orta saha oyuncusu Doğan Ateş’i transfer etti.

Aksaray Belediyespor Türkiye İkinci

Her transferin doğrudan kadroda yer alabilecek ve takıma katkı sağlayacak isimler olmasına özen gösteren siyah-beyazlı temsilcimiz, bu stratejisiyle spor kamuoyunun ve diğer takımların dikkatini çekiyor. Geçtiğimiz sezon yapılan transferlerde deneme yanılma yolunu tercih etmeyen Aksaray Belediyespor, direkt oynayabilecek oyuncuları kadrosuna katıyor.
TEKNİK KADRO VE YÖNETİM DESTEĞİ
Takımın başında Sakaryalı teknik adam Şaban Çalışkan ile yola devam eden 68 Aksaray Belediyespor, Sakaryaspor’un başında iken şampiyonluk yaşayan Şaban Çalışkan ile istikrar sağladı. Yeni sezon öncesinde yaptığı transferler ve görüştüğü futbolcular ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
TARAFTARLARI HEYECANLANDIRAN TRANSFERLER
Sportif direktör Yakup Ateş’in çalışmaları ve yönetim kurulunun desteği ile Aksaray Belediyespor, güçlü bir takım oluşturarak taraftarların heyecanlanmasına neden olacak transferler yapıyor. Aksaray Belediyespor’un önümüzdeki sezon için yaptığı bu hamleler, Aksaray’da da büyük merak uyandırıyor.
HEDEF: BAŞARILI OLMAK
68 Aksaray Belediyespor, yeni sezon için yaptığı bu iddialı transferlerle büyük hedefler peşinde koşuyor. Taraftarlar, takımın bu sezon göstereceği performansı büyük bir heyecanla bekliyor. Siyah-beyazlı takımımız, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürerek başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

Hakan Hidayet Deniz