Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray belediyespor’da bir ayrılık daha! 6’ncı futbolcu ile yollar ayrıldı

Aksaray Belediyespor Serkan Gürses’le

Aksaray Belediyespor Serkan Gürses’le yollarını ayırdı
Seyah beyazlı temsilcimiz sezon başında, Türkiye 3. Ligi ekiplerinden Erbaa Spor’dan transfer ettiği 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Serkan Gürses’le devre arası kampının ardından yollarını ayırma kararı aldı. Karar Aksaray Belediyespor Sportif Direktörü Yakup Ateş tarafından kamuoyuyla paylaşıldı.

Serkan Gürses Aksaray Belediyespor’da ligin ilk yarısında ikisi ilk 11’de olmak üzere 14 maçta görev aldı. Bu maçlarda gol atamayan Gürses 3’te sarı kart gördü.
Serkan Gürses Aksaray Belediyespor macerası daha önce de olmuştu. 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında da toplam 68 maçta görev olan Serkan Gürses Aksaray Belediyespor’da toplam 3 sezonda 82 maçta görev almış oldu.
Aksaray Spor taraftarlarının da sevdiği bir isim olan Serkan Gürses kupada ve ligde birer maçta ilk 11’de yer alırken ligde sonradan oyuna girerek katkı sağlamaya çalıştı.

Serkan Gürses’in ayrılma isteğine, Teknik Direktör Şaban Yıldırım ve ekibinin onay raporu doğrultusunda Serkan Gürses ile yollar karşılıklı anlaşma sonunda ayrılmış oldu.

Aksaray Belediyespor’da devre arasından sonra Alpay Aldemir, Berkay Tanır, Kaleci Ogün Karakaya, Efehan Kaplan, Erşan Yaşa’dan sonra Serkan Gürses ile de yollar ayrılmış oldu. Haber: Ağustos GERÇE