Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da ayrılıklar! 3 futbolcu ile yollar ayrıldı

Aksaray Belediyespor 3 futbolcu

Aksaray Belediyespor 3 futbolcu ile yollarını ayırdı

Türkiye 2. Ligi Kırmızı grubunda mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediyespor’da 3 ayrılık yaşandı. İlk devrenin sona ermesiyle birlikte, Siyah-beyazlı takımımızda Alpay Aldemir ve Berkay Tanır’a kulüp bulmaları için izin verilirken, Ersan Yaşa ile olan kiralık sözleşmesi ise feshedildi.

Aksaray Belediyespor Genel Kaptanı Yakup Ateş’ten alınan bilgiye göre, takımımızda 2 sezondur forma giyen forvet oyuncusu 25 yaşındaki Alpay Aldemir ve 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkay Tanır ile yollar ayrıldı.

Alpay Aldemir Aksaray Belediyespor’da bu sezon 9’u ilk 11 olmak üzere 16 maçta forma giydi ve gol atma başarısı gösteremedi. Alpay bu maçlarda 3 tane de sarı kart gördü. 2 sezondur Siyah-Beyazlık takımımızda forma giyen Alpay Aldemir ile taraftarlar arasında olumlu bir elektrik bugüne kadar yaşanamamıştı.

Aksaray Belediyespor’un sezon başından büyük ümitlerle Eskişehir Spor’dan transfer ettiği orta saha oyuncusu 24 yaşındaki Berkay Tanır ise 1’i ilk onbir olmak üzere 4 maçta forma şansı buldu ve bu maçlarda gerekli etki gösteremedi.

Ayrıca takımımıza sezon başında Fatsa Belediyespor’dan transfer edilen 23 yaşındaki defans oyuncusu Ersan Yaşa’da bir maçta görev aldı. Ersan Yaşa ile olan kiralık sözleşmesi de feshedildi.

Aksaray Belediyespor Genel Kaptanı Yakup Ateş, transfer çalışmaları teknik heyetimizin raporu doğrultusunda devam ettiğini belirterek takımdan ayrılacak ve gelecek olan oyuncularla ilgili bilgileri de aktaracaklarını sözlerine ekledi. Haber: Ağustos GERÇE