Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor yeni sezon çalışmalarına Aksaray’da başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, TOKİ’de bulunan tesislerinde 2024-2025 sezonu hazırlıklarına başladı.

TFF 2. Lig Kırmızı

Motolüx 68 Aksaray Belediyespor, 2024-2025 futbol sezonu hazırlıklarına Aksaray’da kendi tesislerinde başladı. Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde yapılan antrenmanlar, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenman şeklinde gerçekleşiyor.

YARDIMCI ANTRENÖRDE DEĞİŞİKLİK

Geçen sezon teknik direktör Şaban Yıldırım’ın yardımcısı olarak görev yapan Burak Akdiş, ekipten ayrıldı. Akdiş’in yerine, Aksaray’ı yakından tanıyan ve teknik direktör Önder Karaveli’nin yardımcısı olarak daha önce Aksarayspor’da görev yapan Uğur Tülümen ekibe dahil oldu.

YENİ TRANSFERLER SAHADA

Motolüx 68 Aksaray Belediyespor’un yeni transferleri Alim Harlak, Abdurrahman Canlı, İbrahim Yılmaz, Ahmet Kağan Malatyalı ve kaleci Ali Türkan, Aksaray’a gelerek takımla birlikte çalışmalara başladılar. Geçen yıldan kalan oyuncular Efe Niyazi Kurtulmuş, Şahin Fıstıkçı, kaleciler takımla birlikte çalışmalara katılıyor.

İç transferde yola devam edilecek olan sol kanat oyuncusu Cengiz Ötkün ve santrfor Yasin Abdioğlu da birkaç gün içinde takımla birlikte çalışmalar başlayacak.

Aksaray Belediyespor’da geçen yıl forma giyen orta saha oyuncusu Fatih Somuncu, Atamer Bilgin ile yeniden anlaşamadık.

EKSİKLERİN TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

Aksaray Belediyespor Sportif Direktörü Yakup Ateş yaptığı açıklamada, 4-5 futbolcu ile prensipte anlaştıklarını belirtti. Özellikle defans bölgesine, iki sol kanada, bir sağ kanada ve bir ya da iki orta saha oyuncusunun resmi imzayı attıktan sonra hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Ateş, “Eksik bölgelerimizi kısa sürede tamamlayarak, yeni sezona güçlü bir şekilde gireceğiz” dedi.

TESİSLER VE STADYUM MODERNİZE EDİLİYOR

Aksaray Belediyespor, yeni sezon öncesinde yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çekti. Siyah-beyazlı kulüp, tesisleşme ve antrenman sahaları yeniden bakımları yapıldı. Ancak siyah- beyazlılar Dağılgan stadyumdaki soyunma odalarının da modernize edilmesini bekliyor. Bu çalışmaların kısa sürede tamamlanması beklenirken, zirveye oynayan takımın stadyum çimlerinin çok iyi olduğu ancak soyunma odalarının da bakımdan geçirilmesini bekliyor.

68 Aksaray Belediyespor, yeni sezon öncesinde yaptığı hazırlıklarla taraftarlarına umut veriyor. Tesislerdeki iyileştirmeler ve takımın kadro yapılanması, siyah-beyazlıların 2024-2025 sezonuna iddialı bir başlangıç yapmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Hakan Hidayet Deniz