Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Trabzonlu başarılı stoper ile yeniden anlaştı

Aksaray Belediyespor, Trabzonlu Oğuzhan ile yeniden anlaştı

Aksaray Belediyespor, Trabzonlu Oğuzhan

Aksaray Belediyespor, Sağ Stoper Oğuzhan Açıl ile yeniden snlaştı

Başarılı stoper, siyah-beyazlı formayı giymeye devam edecek

Geçtiğimiz sezonun parlayan ismi yeniden Aksaray Belediyespor’da

Aksaray Belediyespor, iç transferde önemli bir adım atarak sağ stoper Oğuzhan Açıl ile yeniden anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon Aksaray Belediyespor’da 23’ü ilk 11 olmak üzere toplamda 25 maçta forma giyen 24 yaşındaki Trabzonlu futbolcu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Trabzonspor altyapısından başarıya futbol oynadı.

Futbol kariyerine Trabzonspor altyapısında başlayan Oğuzhan Açıl, 2017-2019 yılları arasında U19 ve U21 takımlarında toplamda 67 maçta forma giydi ve yedi gol attı. Trabzonspor’daki başarılı performansının ardından 2020 sezonunda 1461 Trabzonspor, 2020-2021 sezonunda Isparta32 Spor, 2021 yılında Yomraspor, 2021-2022 sezonunda Sarıyer’de 29 maçta bir gol ve 2022-2023 sezonunda Menemen Futbol Kulübü’nde 26 maçta forma giydi.

Teknik Direktör Yıldırım’ın Vazgeçilmez İkiliyi Yeniden Bir Araya Getirdi

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla teknik direktör Şaban Yıldırım’ın gözüne giren Oğuzhan Açıl, yeni sezonda da Aksaray Belediyespor’un stoper mevkisinde görev yapacak. Yıldırım’ın raporu doğrultusunda stoper mevkiinde geçtiğimiz yılın iki ismi Ercan Yazıcı ve Oğuzhan Açıl ikilisiyle yeniden anlaşma sağlandı.

Aksaray Belediyespor’da İç Transfer Hareketliliği

Oğuzhan Açıl’ın yanı sıra, Aksaray Belediyespor iç transferde stoper Ercan Yazıcı, orta saha oyuncuları Cengiz Ötgün ve Doğan Ateş, santrafor Yasin Abdioğlu ve Şahin Fıstıkçı ile de yeniden anlaşma sağladı. Bu anlaşmalar, siyah-beyazlı ekibin yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamasını sağlayacak.

Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

Oğuzhan Açıl, Aksaray’a gelerek siyah-beyazlı takımın antrenmanına katıldı ve resmi sözleşmeyi imzaladı. Açıl, yeni sezonda da Aksaray Belediyespor formasını terletecek olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Oğuzhan Açıl’a Aksaray Belediyespor’a yeniden hoş geldin diyor ve yeni sezonda başarılar diliyoruz.

Hakan Hidayet Deniz

Konya'da kamyonetin devrilmesi sonucu 2
Sıradaki Haber Devrilen kamyonetteki 2 kişi yaralandı