Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, teşekkür ederek ayrılığı duyurdu

Aksaray Belediyespor yönetim kurumu

Aksaray Belediyespor yönetim kurumu sosyal medyadan yaptığı açıklama ile takımı şampiyon yapan teknik direktör Mustafa Sarıgül ve ekibine hem teşekkür etti hem de ayrılığın haberini resmileştirdi.
Türkiye 3.ligi 3. Grubunu 73 puanla lider tamamlayan 68 Aksaray Belediyespor 2.lige şampiyon olarak yükselmişti. Aksaray Belediyespor’da sezonun tamamlanması ile birlikte teknik direktör Mustafa Sarıgül ve ekibi ile 2.ligde çalışmayacağı için Sarıgül ve ekibine teşekkür edildi.
Aksaray Belediyespor yönetim kurulu adı ile sosyal medyada yapılan açıklama ile Mustafa Sarıgül takımımızın yükselişi için gösterdiğiniz çaba ve emek, taraftarlarımızın yüreğine derin bir sevinç ve gurur yerleştirdi.
68 Aksaray Belediyespor olarak size minnettarız.
68 Aksaray Belediyespor’un TFF 3. Lig’den TFF 2.Lig’e yükselmesindeki önemli katkılarınız için size teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyoruz” denildi.
Aksarayspor 2003 yılında Teknik direktör Yavuz İncedal yönetimi ile TFF 2.ligine yükselmişti. Aksarayspor camiasında Yavuz İncedal’ın ardından Mustafa Sarıgül ismi Aksarayspor kamuoyunda beyinlerde yer alacak ve hafızlarda her zaman hatırlanacak ikinci teknik adam olarak yer alacak.

Haber: Avni KURU