Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor Sportif Direktör Yakup Ateş, grubu değerlendirdi!

Türkiye İkinci Ligi’nde ikinci sezonunu geçirecek olan Aksaray Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sportif Direktör Yakup Ateş, grup kuralarının çekilmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Aksaray Belediyespor’un yeni rakipleri belirlendi

Türkiye İkinci Ligi'nde ikinci

AKSARAY BELEDİYESPOR, YENİ SEZONDA HEDEFLERİYLE SAHADA
Sportif Direktör Yakup Ateş: “Dengeli bir gruba düştük”
Türkiye İkinci Ligi’nde ikinci sezonunu geçirecek olan Aksaray Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sportif Direktör Yakup Ateş, grup kuralarının çekilmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Aksaray Belediyespor’un yeni rakipleri belirlendi
Aksaray Belediyespor, Türkiye İkinci Ligi Kırmızı Grup’ta yer alacak. Geçtiğimiz hafta çekilen kura sonucunda belirlenen grup takımları arasında Süper Lig deneyimi olan önemli takımlar bulunuyor.
31 Ağustos- 1 Eylül 2024 tarihinde başlayacak yeni sezon öncesinde 68 Aksaray Belediyespor 12- 15 Temmuz 2024 tarihine kadar transferlerin büyük bölümünü tamamlayıp, Aksaray’da toplanarak çalışmalara başlaması bekleniyor.
ATEŞ: “BU SEZON DAHA DENGELİ BİR GRUP VAR”
Aksaray Belediyespor Sportif Direktörü Yakup Ateş, geçen yıl olduğu gibi bu sezon da dengeli bir gruba düştüklerini ifade etti. Ateş, “Geçtiğimiz sezon grubumuzda 10’a yakın takım büyük yatırımlar yaparak transfer çalışmaları yapmıştı. Bu sezon bu rakam o seviyede değil, takımlar daha dengeli olarak yatırımlarını yapıyorlar. Dengeli bir gruba düştüğümüze inanıyorum” dedi.
YENİ SEZON HAZIRLIKLARI VE TRANSFER ÇALIŞMALARI
Ateş, yeni sezon için doğru isimlerle doğru adımlar atarak hedefli bir takım oluşturmak istediklerini belirtti. Transfer etmek istedikleri oyuncularla ön görüşmelerini yaptıklarını ve pazartesi günü Aksaray’a gelerek yönetim kurulu ile yapacakları görüşmenin ardından transferleri resmileştireceklerini açıkladı.
KIRMIZI GRUP’TA MÜCADELE EDECEK TAKIMLAR:
– 68 Aksaray Belediyespor
– Vanspor FK
– Ankara Demirspor
– Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor
– Belediye Derincespor
– Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri
– Bucaspor 1928
– Elazığspor
– Diyarbekirspor
– Erbaaspor
– Giresunspor
– Karacabey Belediye
– Karaman FK
– Menemen FK
– Nazilli Belediyespor
– Serik Belediyespor
– Somaspor
– Mersin İdman Yurdu
TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR
Aksaray Belediyespor, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Geçen sezon takımı ligde bırakan ve başarılı olan teknik direktör Şaban Yıldırım ile görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Ayrıca, birçok teknik direktörün Aksaray Belediyespor’da çalışmak istediği ve aracılar bularak taleplerini ilettikleri gelen haberler arasında yer alıyor.
Aksaray Belediyespor, yeni sezon için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor ve taraftarlarına umut dolu bir sezon vaad ediyor.

Hakan Hidayet Deniz

Aksaray Üniversitesinde (ASÜ) faaliyet gösteren
Sıradaki Haber Öğrenci toplulukları İğde Şenliği’nde faaliyetlerini tanıttı