Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor kimleri kadrosuna dahil etti? işte cevabı

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’da moraller yerinde, futbolcular çok büyük moral ve motivasyonla yeni sezona hazırlanıyor. Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken siyah beyazlı ekibimiz sezon öncesi çalışmaları ile takım olabilme ve takıma uyum sağlama çabası içerisinde yoğun şekilde çalışıyor.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’da

Motolux 68 Aksaray Belediyespor tesisleri ve kurumsal yapısına bu sezon ek olarak transferleri ile de dikkat çekti. Temsilcimiz, geçtiğimiz sezon takımda görev yapan sportif direktör Yakup Ateş ve teknik direktör Şaban Yıldırım ile de yoluna devam ederek bir yandan istikrarı sağladı diğer yandan da hedef büyüttü.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 2024-2025 futbol sezonu hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Cumhuriyet Mahallesi TOKİ tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanlarla güçlenen takım, bu sezon Türkiye İkinci Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele edecek. Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın yönetimindeki takım, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenman yapıyor.
14 Temmuz 2024 tarihinden bu yana Aksaray’da kamp çalışmalarını sürdüren takım, kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarına ağırlık veriyor. Önümüzdeki hafta, futbolcuların efor testleri yapıldıktan sonra topla birlikte taktik ve teknik çalışmalara başlanacak. Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 23 Ağustos’a kadar Aksaray’da çalışacak.

Yeni sezon öncesinde yapılan transferlerle dikkatleri üzerine çeken Motolüx 68 Aksaray Belediyespor, üst lige çıkma hedefini belirledi. Takımın yeni transferleri, Aksaray Belediyespor’un tesisleri, sahası, fitness salonu ve kurumsal yapısından memnun kaldı. Siyah beyazlı takımın transferleri İbrahim Yılmaz- forvet (Erzincanspor), Alim Harlak –orta saha kanat (Ispartaspor), Sezer Yıldırım –Orta saha (Yeni Mersin İdman Yurdu), Abdurrahman Canlı –orta saha (İskenderunspor), Onur Ramazan Toprak –orta saha (Altınordu), Ahmet Kağan Malatyalı – defans (Kaysesispor), Ali Türkan- Kaleci (Çorumspor) ile iç transfer de Ercan Yazıcı, Efe Niyazi Kurtulmuş, Yasin Abdioğlu, Cengiz Ötgün, OPğuzhan Açıl, Doğan Ateş ile de yeniden anlaşarak kadrosunda ana iskeleti de korumuş oldu.

Takımın başarısı için ter dökecek olan futbolcular, kurumsal yapıya katkı sağlamak için daha fazla çalışıyor. Motolüx 68 Aksaray Belediyespor, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da kamp çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor. Yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyen takım, Aksaray halkına başarılı bir sezon yaşatmayı amaçlıyor.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor bu sezon mücadele edeceği 2.lig kırmızı grupta 18 takım bulunuyor. Bu sezon Motolux 68 Aksaray Belediyespor ‘un rakiplerini de hatırlayacak olursak,
Motolux 68 Aksaray Belediyespor
Ankara Demirspor
Arnavutköy Belediyespor
Belediye Derincespor
Beyoğlu Yeni Çarşıspor
Bucaspor 1928
Diyarbekirspor
Elazığspor
Erbaaspor
Giresunspor
Karacabey Belediyespor
Karamanspor
Menemenspor
Nazilli Belediyespor
Serik Belediyespor
Somaspor
Vanspor
Yeni Mersin İdman Yurdu takımları yer alıyor.

Grupta ligi ilk sırada tamamlayacak takım direkt 1.lige yükselecek, 2.sırada yer alacak takım play of grup finali oynayacak. 3-4-5 ve 6’ncuı sırada yer alacak takımlarda play of müsabakaları oynamaya hak kazanacaklar. Ligde son üç sırada yer alacak takımlar ise 16-17 ve 18’nci sıradaki takımlar ise 3.lige düşecekler.

Ağustos Gerçe