Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, kazanma alışkanlıklarından uzaklaştı

Kazanma alışkanlıklarından uzaklaştı Aksaray

Kazanma alışkanlıklarından uzaklaştı

Aksaray Belediyespor ligin ikinci yarısına deplasmanda oynadığı Osmaniyespor karşısında aldığı 1-1’lik beraberlikle başlamıştı. Temsilcimiz o maçın ardından Sapancasporu 5-1, Beyoğlu yeni Çarşısporu (D) 4-2, Siirt İl Özel İdarespor 1-0, Bergama Belediyesporu (D) 2-0, Çankaya FK’yı 4-2, Niğde Anadolusporu (D) 4-0, Fatsa Belediyesporu 3-0, Muşsporu 2-1 mağlup ettikten sonra sektelemeye başladı.

Temsilcimiz 8 haftalık üst üste galibiyetin ardından Hopaspora (D) 2-0 mağlup oldu. Sahasında 2-0 öne geçtiği Kepez Belediyespor önünde 2-2’lik sonuçla ayrılmak zorunda kaldı. Tepecikspor deplasmanında golsüz berabere kaldı. Akhisarsporu 3-1 mağlup ettikten sonra Arguvanspor maçını hükmen 3-0 galip sayıldı. Son olarak ta Bursa Yıldırımspor ile 1-1 berabere kaldı.

Aksaray Belediyespor son 5 müsabakada 1 galibiyet bir beraberlik ve 3 de beraberlik aldı. 15 puanın 6’sını alırken 9’u alamadı. Kazanma alışkanlıklarından ve eski kaliteli futbolundan uzaklaşan temsilcimiz şampiyonluk yolunda son iki maçında hata yapma lüksü de bulunmuyor.

Haber: Fatma ALTINOK