Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Kastamonuspor deplasmanında

Aksaray Belediyespor ligin 31’nci

Aksaray Belediyespor ligin 31’nci haftasında zorlu bir deplasmana gidiyor. Siyah-beyazlı takım 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14:00’te Türkiye ikinci ligi kırmızı grubunda 61 puanla ikinci sırada yer alan ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Kastamonuspor ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma Gazi Stadı’nda oynanacak.

Aksaray Belediyespor ile Kastamonuspor arasındaki karşılaşmayı Gaziantep bölgesi B klasmanı hakemi Abdullah Volkan Aydın yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini yine B klasman hakemleri Mersin bölgesinden Halil Tolgahan Demir ve Hatay bölgesinden Rüştü Muhammet Orcan görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kırıkkale Bölgesi’nden C klasmanı hakemi Uğurcan Gökler görev olacak. Karşılaşmada Türkiye futbol federasyonu gözlemcisi olarak Sertan Bakan, Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Mehmet Çatal ve Fikret Saygın görev alacaklar.

Aksaray Belediyespor bu sezon ilk kez yükseldiği ikinci ligde özellikle deplasmanlarda aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Temsilcimiz bu sezon deplasmanlarda oynadığı 14 müsabakada 5 galibiyet, 5 beraberlik, 4’te mağlubiyet elde etti. 10 gol atıp kalesinde 9 gol gördü. Siyah Beyazlı takım özellikle deplasmanda oynadığı maçlarla ve aldığı puanlarla da dikkatleri çekti.

İşte bu atmosfer içerisinde Aksaray Belediyespor ligin 31’nci haftasında Kastamonuspor ile zorlu bir müsabakaya çıkacak. Aksaray Belediyespor ligin lideri Amedspor bu sezon ligin ikinci yarısında Diyarbakır’da oynanan karşılaşmada 0-0 berabere kalan siyah beyazlı takım Kastamonuspor deplasmanında da puan ve puanlar almak için sahaya çıkacak. Aksaray Belediyespor ligde 38 puanla 8’inci sırada yer alıyor. Temsilcimiz geçtiğimiz hafta sahasında İnegölspor‘u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek, adeta ligin havasını aldı. Ligde gücünü ortaya koydu. Aksaray Belediyespor bu sezon oynadığı 29 müsabakada 10 galibiyet, 8 beraberlik, 11’de mağlubiyet elde etti. Rakip filelere 24 gol atarken kalesinde 22 gol gördü. Aksaray Belediyespor ile Kastamonuspor arasında ligin ilk yarısında Aksaray’da oynanan karşılaşmayı Kastamonuspor 2-0 kazanmıştı. Kastamonuspor ligin ilk devresi ise lider olarak tamamlayan takım olmuştu.

Pazar günü oynanacak olan Kastamonuspor-Aksaray Belediyespor arasındaki karşılaşma öncesinde temsilcimiz de sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Aksaray Belediyespor teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde hafta boyunca sıkı şekilde bu karşılaşmaya çalıştı. Şaban Yıldırım’ın takımın başına göreve gelmesinden sonra Aksaray Belediyespor‘da oyun planı da oturmuş olduğu takımımız kendini özgüvenli futbolu ve kontrollü futbol ile adeta rakip takımlara korku vermeye de devam ediyor.

Haber: Ağustos Gerçe