Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor golcüleri ile güldü

  Aksaray Belediyespor, Efeler

 

Aksaray Belediyespor, Efeler 09 Sporu 2-1 mağlup ederken, gollerini forveti İlker Avşar ve 10 numarası Mustafa Kayabaşı attı. 49’ncu dakika da 10 numarası Mustafa Kayabaşı düşürülünce takımına penaltı kazandırdı. Penaltıyı da golcüsü İlker Avşar gole çevirdi.

79’ncu dakikada ise ilker avşar, golün asistini yaparken Mustafa Kayabaşı adeta müsabakanın fişini çekercesine takımnı 2-0 öne geçirip derin bir nefes aldırdı.

Efeler 09 Spordan İshak Kurt ise 90’ncı dakika da attığı golle grubun gol kralı olmayı başardı. İshak Kurt ilk yarıda oynanan müsabakada da takımı adına Aksaray Belediyespor’a 2 gol atmıştı.

Aksaray Belediyespor 2-1 Efeler 09 Spor

Türkiye 3’ncü Ligi 3’ncü grubunda 34’ncu ve ligin son hafta müsabakası oynandı. Son hafta müsabakalarının ardından temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor 73 puanla grubunu lider tamamladı ve grubunda şampiyon olarak ikinci lige yükseldi.

Aksaray Belediyespor ligin son haftasında Dağılgan Stadyumu’nda Aydın Efeler 09 spor takımını konuk etti.

Aksaray Belediyespor‘un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Karşılaşmanın 49’ncu dakikasında Aksaray Belediyesporlu oyuncu Mustafa Kayabaşı ceza alanı içerisinde düşürüldü. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışı için topun başına takımın golcüsü İlker Avşar geçti. İlker Avşar şık bir vuruşla topu filelere gönderdi ve Aksaray Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 79. dakikasında Aksaray Belediyespor ikinci golü buldu. Bu dakikada İlker Avşar ile ver kaça giren Mustafa Kayabaşı kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kayabaşı net bir vuruşla skoru 2-0 yaptı.

Karşılaşmanın 90’ncı  dakikasında Efeler spor takımın oyuncusu İshak Kurt ceza alanında topla buluştu. Kaleci Doğukan’ın altından topu filelere göndererek skoru 2-1 yaptı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Aksaray Belediyespor puanını 73’e yükselterek Türkiye üçüncü Ligi üçüncü grubunda adını lider ve şampiyon olarak ikinci lige yazdırmayı başardı.

Şampiyonluğun ardından Aksaray Belediyesporlu taraftarlar şampiyonluğu tezahüratlarla kutladılar.

Aksaray Belediyespor’un şampiyon olduğu Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu milletvekilleri Ramazan Kaşlı ve Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ile protokol üyeleri ve stadyumda izni olunan seyirciler takip ettiler. Karşılaşmanın ardından Aksaraysporlu taraftarlar şampiyonluk konvoy ve akşamda Bilim Merkezindeki İlyas Yalçıntaş Gençlik Konseri ile birlikte kutladılar. Haber: Ağustos GERÇE