Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray belediyespor, bir günde iki hazırlık maçı yaptı

Aksaray bir günde iki

Aksaray bir günde iki hazırlık maçı yaptı

Türkiye 2.ligi kırmızı grubunda ligin ilk yarısını 20 puanla 14’ncu sırada tamamlayan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 30 Aralık’tan bu yana Antalya’da yoğun bir şekilde devam eden ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı. Bugün oynadığı iki hazırlık maçıyla kamp sürecini noktalayan temsilcimiz, Erbaaspor ve Amasya Spor ile karşılaştı.

Aksaray Belediyespor gündüz saat 11’de karşılaştığı 3.lig ekibi Erbaaspor önünde ilk yarısında Osman Bayrak’ın attığı golle 1-0 nde tamamladığı karşılaşmada ikinci yarıda genç isimlere yer verdi ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Sabah saatlerinde Erbaaspor ile mücadele eden Aksaray Belediyespor, Osman Bayrak’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Ancak, karşılaşmanın ikinci yarısında Erbaaspor’a karşı 2-1’lik skorla mağlup oldu.

Akşam saat 17.00’de ise Türkiye üçüncü lig ekiplerinden Amasya Spor ile karşılaşan temsilcimiz, bu müsabakadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Aksaray Belediyespor’un kadrosu, Amasya Spor karşılaşmasında kalede Emre Satılmış, savunmada Abdullah Kaan, Uğur Aydemir, Emrah Taysi, Sinan, orta sahada Hakan, Fatih Somuncu, Atamer Bilgin, Efe Niyazi Kurtulmuş, Cihan Aydın, Ali Küçik, Şambaz Barlin ve Emirhan’dan oluştu.

Antalya kampını başarıyla tamamlayan Aksaray Belediyespor, 9 Ocak’ta Aksaray’da tekrar bir araya gelerek İskenderun Spor ile oynayacağı ligin ilk hafta müsabakasının hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek. Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetimindeki ekip, hem fiziksel hem de taktiksel anlamda kamp sürecini verimli bir şekilde geçirerek, önemli bir sezon öncesi hazırlık dönemini tamamlamış oldu. haber: Ağustos GERÇE