Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesinin yeni hizmet binası yükseliyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer liderliğindeki Aksaray Belediyesi, yeni hizmet binası İle şehre modern ve etkin hizmet sunacak. Aksaray Belediyesi’nin yeni hizmet binası, şehrin geleceğine yönelik önemli bir adım olarak görülüyor.

Aksaray’ın hizmet kalitesini artırmak ve aşırı trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer liderliğindeki Aksaray Belediyesi, yeni bir döneme giriyor. Modern mimari ve işlevselliği bir araya getiren yeni hizmet binasının inşaatı hız kesmeden yükseliyor.

       

Belediye Meclis üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen incelemeler ve renk seçimleri sonucunda tasarlanan yeni bina, şehir merkezinde kalan ve aşırı trafik yoğunluğu oluşturan mevcut binanın yerine geçecek. Bu adımın amacı, şehre daha iyi ve etkin hizmet sunmak ve çalışanlar için modern ve ferah bir çalışma ortamı sağlamak olduğunu belirten Aksaray Belediye başkanı Dr. Evren Dinçer; Yeni hizmet binasının tamamlanması ile çarşı merkezindeki trafik yoğunluğunun düşeceğini ve Aksaray olarak modern bir belediye binasına kavuşulacağının mesajını verdi.

Vatandaşlar bu projeyi, şehrin geleceğine yönelik önemli bir adım olarak görürken, hem çalışanlar hem de şehir sakinleri için kaliteli hizmet sunma hedefine katkı sağlayacak olan bu yeni hizmet binası, Aksaray’ın sosyal ve ekonomik gelişimine olumlu bir etki yapması bekleniyor.

Yapımı devam eden bu önemli proje ile Aksaray Belediyesi, şehirdeki yaşam kalitesini artırmayı, hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesini ve trafik yoğunluğunun azaltılmasını hedefliyor. Yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla birlikte, Aksaraylılar daha modern ve etkili bir belediye hizmet binası ile buluşacak. Haber: Fatma Altınok