Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Aksaray Belediyesi’nin Yeni Hizmet Binası İnşaatı Hızla Tamamlanıyor: Modernizm ve Geleneksel Dokunun Buluşması”

Aksaray Belediyesi, terminal yolu

Aksaray Belediyesi, terminal yolu üzerinde inşaatı devam eden yeni hizmet binasıyla modern ve geleneksel mimarinin uyumunu sağlıyor.
Belediye Başkanı Evren Dinçer, bayram ziyareti ve cuma mesajı eşliğinde inşaatı yerinde inceledi.
Aksaray Belediyesi, şehre daha modern ve işlevsel hizmetler sunmak amacıyla terminal yolu üzerinde yaklaşık üç yıldır devam eden yeni hizmet binası inşaatını hızla tamamlıyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ramazan Bayramı vesilesiyle inşaatı ziyaret ederek, hem bayramlaşma hem de cuma mesajını binanın önünde fotoğraf vererek paylaştı.
Selçuklu mimarisini yansıtan ve şehrin dokusuna uygun olarak tasarlanan yeni hizmet binası, Aksaraylılara daha modern ve etkili hizmet sunmayı hedefliyor. Binanın tamamlanmasıyla birlikte belediye hizmet birimleri tek bir çatı altında toplanacak, vatandaşların hizmetlere erişimi kolaylaşacak.Belediye Başkanı Dinçer, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla yeni hizmet binasının tamamlanma sürecine ilişkin bilgi verirken, “Yeni Belediye Hizmet Binamız, bu güzel Bayram gününde tüm hemşehrilerimize hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar dilerim. Sağlıklı ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.” ifadelerini kullandı.
Aksaraylılar, yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla birlikte belediyenin daha etkin ve verimli hizmet sunacağına olan umutlarını dile getiriyor.

haber: Avni KURU

Filenin Sultanları, Paris Olimpiyatları’nda yarı
Sıradaki Haber Aksaray’da Filenin Sultanları’nın yarı final heyecanı dev ekranda yaşanacak