Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi’nin “Aksaray’a Değer” mottosuyla hayata geçirdiği kitap konakları öğrencilerin favorisi haline geldi!

Aksaray Belediyesi tarafından hayata

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler arasında yer alan kitap konakları, gün içerisinde yüzlerce öğrenciyi ağırlıyor. Aksaray’da farklı lokasyonlarda bulunan kitap konakları sayesinde öğrenciler, kendilerine yakın olan adreslerdeki kitap konaklarında ders çalışabiliyor.

“Aksaray’a değer” mottosu ile çalışan ve çalışmalarını bu eksende geliştiren Aksaray Belediyesi, şehir içerisindeki kitap konaklarına gösterilen ilgiden oldukça memnun olunduğunu ifade ediyor. Şehrin farklı noktalarında bulunan kitap konakları ile öğrenciler rahat bir şekilde ders çalışmalarını sürdürürken özellikle Nuri Yazıcı Kitap Konağına ilginin oldukça yoğun olduğu gözlemlendi.

Nuri Yazıcı Kitap Konağının bulunduğu konum gereği daha fazla öğrencinin ulaşım imkanı bulması nedeniyle; Paşacık, Hasas ve TOKİ’de bulunan kitap konaklarına kıyasla yoğunluğun daha fazla olduğu gözlemleniyor. Bu nedenle merkezi lokasyonda bulunan kitap konaklarının sayısının artırtılması da öğrencilerin istekleri arasında yer alıyor.

Haber: Ağustos Gerçe