Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesinden sosyal inovasyon; ücretiz ulaşım

Aksaray Belediyesi sosyal belediyecilikte

Aksaray Belediyesi sosyal belediyecilikte öncülük ederek fizik tedavisi gören vatandaşlar için ücretsiz ulaşım sağlıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeye devam ederken yediden yetmişe her kesime hitap eden hizmetleriyle sık sık gündem gelmeye devam ediyor.

Fizik tedavisi gören vatandaşlar için ücretsiz olarak ulaşım imkanı sağlayan Aksaray Belediye vatandaşlar tarafından takdir edilirken, tedavi gören vatandaşların yüzünü gülümsetiyor.

Ücretsiz bir şekilde ulaşım sağlayan Aksaray Belediyesi Fizik Tedavi rehabilitasyon servis aracıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında oluyor.

Fizik tedavi gören vatandaşların evlerinden alıp tedavi gördükleri hastaneye kadar bırakan Aksaray Belediyesi daha sonra tekrar evlerine bırakarak ulaşım rahatlığı sağlıyor.

Aksaraylı vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine göre hizmet veren Aksaray Belediye her alanda vatandaşlara kolaylık sağlamak için çalışmalar yürütüyor. Aksaray Belediyesinin bu denli çalışmaları vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

Haber: Fatma Altınok