Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesinden sokak hayvanları için bir kap mama bir kap su!

Aksaray Belediyesi sokak hayvanları

Aksaray Belediyesi sokak hayvanları için çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte sokakta kalan hayvanların gıdasını temin etmek adına belediye ekipleri parklarda sokaklarda mama ve su bırakamaya devam ediyor.
“Bir kap mama bir kap su” sloganıyla yaz kış demeden sokak hayvanlarını öncelikli olarak kontrollerini sağlayan Aksaray Belediyesi, sokak hayvanlarının zorlu hava şartlarında aç ve susuz kalmamaları adına mama ve su kaplarını dolduruyor.
Aksaray Belediyesi bu konuda vatandaşlarında aynı hassasiyetle yaklaşmaları konusunda dikkat çekerek, araç kullanmadan önce aracın kaputunu, tekerini kontrol etmeleri, konusunda hatırlatmada bulunuyor.
Soğuk hava şartlarında üşüyen hayvanların ısınmak amacıyla araç tekerleğine ya da kaputuna girme olasılığını vatandaşların göz önünde tutmaları gerektiği hatırlattı.
Şehrin birçok yerinde kap ve mamaları doldurarak sokak hayvanlarını aç ve susuzluk çekmemeleri adına Belediye ekipleri mama ve su kaplarını kontrol ediyor. Vatandaşların sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaları konusunda da dikkat çeken Aksaray Belediyesi, vatandaşların daha dikkatli hareket etmeleri gerektiğini hatırlattı.

Haber: Fatma Altınok