Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesinden hastane önüne yeni otobüs durağı 

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sağlık hizmetlerinden yararlanan vatandaşların hastaneye ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla önemli bir adım attı. Artık hastalar, otobüslere hastanenin önündeki duraktan inip binebilecekler, böylece hastaların yürüyüş mesafesi önemli ölçüde kısaltıldı.
Aksaray Belediyesi, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen hastaların yaşadığı ulaşım zorluklarını göz önünde bulundurarak hastane önüne yeni bir otobüs durağı ekledi. Bu sayede, özellikle yaşlı ve hareket kabiliyeti kısıtlı hastalar, otobüslerden indikten sonra hastaneye daha kısa mesafede ve rahatça ulaşabilecek.
Yeni otobüs durağı, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen önünde yer alıyor. Belediye yetkilileri, bu düzenleme ile hastaların konforunu artırmayı ve hastane ziyaretlerini daha az stresli hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Bu yeni uygulama, hastaneye ulaşımı kolaylaştırmanın yanı sıra hastaların sağlık hizmetlerinden daha etkin bir şekilde yararlanmasına da katkı sağlayacak. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmaya öncelik veren Aksaray Belediyesi’nin yeni uygulaması ile özellikle yaşlı ve hasta vatandaşların işleri kolaylaşacak.

Avni Kuru