Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi’nden Arife Gününde Şok Hizmet: Ücretsiz Otobüsler Kabristanlığa Akın Edecek!

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, arife günü boyunca Ervah Kabristanlığı’na ücretsiz otobüs hizmeti sunarak vatandaşların kabristanlık ziyaretlerini kolaylaştırıyor.

Aksaray Belediyesi, arife günü vatandaşların Ervah Kabristanlığı’na ulaşımını kolaylaştırmak üzere önemli bir adım attı. Kabristanlık ziyaretlerinin yoğunlaştığı bu özel günde, belediye tarafından ücretsiz otobüs hizmeti sağlanacak. Aksaray’da arife günü ervah kabristanlığı ziyaretlerinin gün boyunca devam ettiğini belirten belediye Başkanı Evren Dinçer, bu kapsamda vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkanı sunulacağını duyurdu. Aksaray Belediyesi’nin ücretsiz olarak hizmete sunduğu kırmızı otobüsler, belirlenen saatlerde Aksaray Belediyesi önünden kabristanlık güzergahına hareket edecek.

Başkan Dinçer, vatandaşların kabristanlık ziyaretlerini daha kolay ve erişilebilir hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Bu özel hizmetin, vatandaşların arife gününde sevdiklerini ziyaret etmelerini kolaylaştıracağı ifade edildi.
Aksaray Belediyesi tarafından arife günü ücretsiz olarak hizmete sunulan kırmızı otobüslere dair detaylı bilgiler ise şu şekilde;
Aksaray Belediyesi önünden kabristanlık güzergâhı için kalkış saatleri;

10.00
11.00
12.00
13.00
14.00
15.00
16.00
17.00

Ervah Kabristanlığı’ndan dönüş saatleri;

10.30
11.30
12.30
13.30
14.30
15.30
16.30
17.30

Haber: Ağustos Gerçe