Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi’nden Anneler Günü’ne Özel Etkinlik

  Aksaray Belediyesi tarafından

 

Aksaray Belediyesi tarafından Anneler Gününe özel etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlik kapsamında annelerin eğlenceli vakit geçirmesi sağlanmak istendi.

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasının Anneler Günü olarak kutlanıyor olması nedeniyle şehir içerisinde bu gününün anlam ve önemine dair heyecan başladı. Aksaray Belediyesi de annelerin bu heyecanına ortak olmak amacıyla bir organizasyonda bulundu.

Aksaray Belediyesi tarafından, Engelsiz Yaşam Merkezi içerisinde “Anneler Günü Etkinliği” düzenlendi. Düzenlenen etkinlik kapsamında engelli bireylerin anneleri ile söyleşi yapılırken, söyleşi sırasında karanfil dağıtıldı. Etkinlik sırasında aynı zamanda, anneler çocukları ile birlikte şarkı söylediler.

Yapılan etkinlikten dolayı mutlu olduklarını dile getiren anneler teşekkürlerini iletirken konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise “Gücümüze güç, umudumuza umut katan annelerimiz için; Engelsiz Yaşam Merkezimizde düzenlediğimiz Anneler Günü etkinliğimizden kareler. Fedakarlık, sevgi ve şefkat timsali tüm annelerimizin Anneler Günü’nü şimdiden kutluyoruz. İyi ki varsınız.” İfadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe