Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY BELEDİYESİNDEN ANLAMLI KONFERANS

aksaray belediyesinintoplum yararına düzenlediği

aksaray belediyesinintoplum yararına düzenlediği konferanslar devam ediyor. güvenlik ve politikauzmanı mete yarar, aksaray belediyesinin düzenlediği konferansta  ”2020 yeni dünya düzeni” hakkında çok önemlikonuları anlattı.

aksaray kültürmerkezinde düzenlenen programa aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, veçok sayıda vatandaş katıldı. moderatörlüğünü türker akıncı’nın yaptığı programda,güvenlik ve politika uzmanı mete yarar ”2020 yeni dünya düzeni” hakkındatürkiye’nin ve dünyanın içinde bulunduğu çok önemli konulara değindi.

yarar, konuşmasındatürkiye’nin sadece kendisi için değil mazlumlar ve İslam coğrafyası içindeayakta kaldığına dikkat çekerek şunları söyledi “ bu coğrafyada toprak ve güç kaybetmeyentek bir ülke kaldı o da türkiye’dir. yani dışarıya göç vermeyen topraklarındanvazgeçmeyen istikrarlı bir şekilde büyümesine devam eden bir tek ülke var odatürkiye. o yüzden de dikkat edin son dönemde en fazla saldırıya maruz kalanülkede türkiye’dir. Çünkü ayakta kalan bir tek biz varız. yalnızca kendimiziçinde ayakta kalmıyoruz. mazlumlar içinde, İslam coğrafyası içinde ayaktakalıyoruz. ve bu mücadeleyi yedi düvele rağmen yapıyoruz.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Yaklaşan Paris Olimpiyatları öncesinde tüm
Sıradaki Haber Paris Olimpiyatları Heyecanında Türkiye’yi Kaç Sporcu Temsil Edecek