Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesinden 30 Ağustos Zafer Bayramında ücretsiz ulaşım

Aksaray Belediyesi, 30 Ağustos

Aksaray Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda belediyeye ait toplu taşıma araçlarının ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyurdu.

 

Türk tarihinin dönüm noktası olarak her yıl tüm yurtta coşku ile kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı için Aksaray genelinde de bir dizi etkinlikler için hazırlıklar yapıldı. Aksaray Belediyesi, tüm resmî tatillerde olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da toplu taşıma araçları ücretsiz olacak.

 

Vatandaşlar her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda; şehitlik ziyareti, Şehitler Müzesi ziyareti ve çeşitli etkinliklere katılmak için toplu taşıma araçlarını yoğun olarak kullanıyor. Aksaray Belediyesi de vatandaşların bu özel günde yanında olmak için belediyeye bağlı toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak hizmete sunacak. Şehrin birçok noktasına ulaşım sağlayan halk arasında kırmızı otobüs olarak bilinen toplu taşıma araçları 30 Ağustos’ta gün boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak.

 

Türk milletinin bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlenecek etkinliklere katılmaya davet eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’30 Ağustos Zafer Bayramı bizim tarihimiz için müstesna bir yere sahiptir. O gün elde edilen zafer bizleri bugünlere getirmiştir. Bundan 102 yıl önce bizlere canları ile bu toprakları vatan kılan ecdadımız anmak boynumuzun borcudur. Ülke genelinde olduğu gibi şehrimizde de milli ve manevi değerlerimizi hatırlayacağımız özel bir güne hazırlanıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın bu gurur birlikte yaşaması için Belediyemize bağlı toplu taşıma araçlarımızla ücretsiz olarak ulaşım imkânı sunacağız.’’ Dedi.

Bülten