Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi, yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor

Aksaray Belediyesi ekipleri, şehir genelindeki yeşillendirme çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Aksaray şehir merkezinden terminal yoluna uzanan Aşık Molla Caddesi’nde yapılan orta refüj düzenleme ve ağaçlandırma çalışmaları hızla devam ediyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri, şehir

Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren Aşık Molla Caddesi’nde mesaiye başladı. Orta refüjde önce toprak yenileme çalışmaları yapılırken, ardından ağaçlandırma ve çimleme işlemleri gerçekleştirildi. Çalışmaların, caddenin her iki yönünde de yoğun bir şekilde devam ettiği belirtiliyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, yapılan çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Doğayla iç içe, ferah yaşam alanları oluşturmak için attığımız her adım, şehrimize daha güzel bir gelecek hazırlama hedefimizin bir parçasıdır” dedi. Başkan Dinçer, Aşık Molla Caddesi’nde yapılan yeşil alan ve ağaç dikimi öncesinde dolgu ve tesviye çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Aşık Molla Caddesi, Aksaray’ın önemli giriş noktalarından biri olarak biliniyor. Bu cadde, yeni belediye binası, özel hastaneler, eğitim kurumları, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Jandarma Komutanlığı ve Aksaray Üniversitesi gibi önemli yapıların bulunduğu bir bölgeden geçiyor. Ayrıca, Aksaray’ı Konya ve Adana yollarına bağlayan çıkış noktalarından biri olması nedeniyle de büyük öneme sahip. Yapılan yeşillendirme çalışmalarıyla birlikte, bu bölgeden Aksaray’a gelen vatandaşlar, “Yeşil ve Temiz Aksaray” sloganıyla daha göz alıcı bir manzara ile karşılaşacaklar.

Hakan Hidayet Deniz