Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi yeşil Aksaray için ağaçlandırma çalışmaları sürüyor

Aksaray Belediyesi, Ekecik Dağı

Aksaray Belediyesi, Ekecik Dağı ve Akin köyü ağaçlandırma bölgesinin son haline paylaştı. Yeşil Aksaray mottosuyla şehri ağaçlandırma projesi gerçekleştiren Aksaray Belediyesi gelecek nesillere nefes olmak için çalışıyor.

Yeşil Aksaray hedefi için ağaçlandırma projeleriyle sık sık gündeme gelen Aksaray Belediyesi, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak adına şehrin bazı bölgelerinde ağaçlandırma çalışması yürütüyor.

Ekecik Dağı ve Akin köyü ağaçlandırma bölgesinin fotoğrafını paylaşan Aksaray Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte yürüttükleri ağaçlandırma projenin son hali görenleri etkiledi.  Yaşanabilir bir dünya için hayati önem taşıyan ağaçlar gelecek nesillere nefes olmak adına toprakla buluşturuluyor.

Aksaray Belediyesi yeşil Aksaray mottosuyla ağaçlandırma faaliyetlerine önem vererek Aksaray’ın yeşil alanlarının sayısını arttırıyor.  Orman İşletme Müdürlüğü başta olmak üzere birçok kurum ve vatandaşla birlikte yürüttüğü ağaçlandırma projenin Ekecek Dağı ve Akin köyü ağaçlandırma bölgesinde gelinen noktayı paylaştı.

Yeşil Aksaray için ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştiren Aksaray belediyesi, yaşanabilir bir dünya adına gelecek nesillere nefes olmayı hedefliyor.

Haber: Fatma Altınok