Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi, yeni doğan bebeklerin ilk anlarında yanında oluyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü projeler kapsamında duygusal anların yalnız geçmemesi için çaba harcıyor. Aksaray Belediyesi, yeni doğan bebeklere duygusal bir armağan sunuyor: Yeni doğan seti.

Bu özel girişimle Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tüm yeni doğan bebeklerin en mutlu günlerinde yanlarında olmayı hedefliyor. Bebeklere verilen yeni doğan seti, hem onları hem de ailelerini sevindiriyor. Bu set içinde bebeklerin ihtiyaç duyabileceği birçok öğe bulunuyor ve bu sayede ailelerin ilk günlerini daha kolay geçirmelerine yardımcı oluyor.

             

Dr. Evren Dinçer, ‘Tüm bebeklerimize mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz. Onların en özel günlerinde yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Bebeklerimizin ilk adımlarında destek olmak ve ailelerine yardımcı olmak bizi mutlu ediyor’ diyor.

Aksaray Belediyesi’nin bu duygusal projesi, toplumun en saf ve sevgi dolu varlıklarına dokunarak, onları mutlu etme amacını taşıyor. Dr. Evren Dinçer ve Aksaray Belediyesi, bu tür sosyal belediyecilik projeleriyle insanların kalplerine dokunmaya devam ediyor.”

Haber: Fatma Altınok