Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi Lavanta bahçesini yeni sezona hazırlıyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer önderliğinde hayata geçirilen projeler arasında yer alan lavanta bahçeleri yeni sezona hazırlanıyor.

Lavanta bahçelerinde Aksaray Belediyesi ekipleri yabani ot temizliği, çapa ve genel temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz yıl Aksaraylı vatandaşların uğrak noktası olan Lavanta Bahçeleri bu sezon için hazırlıklar başladı.

Aksaraylı vatandaşların aileleri ile birlikte giderek zaman geçirdikleri fotoğraf çekinmeyi sevenlerin ilgisini çeken Lavanta bahçeleri geçtiğimiz yıl birçok kişiyi ağırlamıştı.

Aksaray Belediyesi ekipleri sahaya inerek lavanta bahçesinde oluşan yabani ot temizliği, çapa ve genel temizlik çalışmalar yaparak Aksaraylı vatandaşların vakit geçirmesi için hazırlıyor.

Lavanta bahçesinin yeni sezonu için hazırlıklara başlayan ekipler çevre düzenlemelerini yaparak vatandaşların beğenisine sunuyor.  Vatandaşların fotoğraf karelerini süsleyecek lavanta bahçesinde bolca vakit geçirilmesi için Aksaray Belediyesi ekipleri harekete geçti.

Fatma Altınok