Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi evde bakıma muhtaç vatandaşların hizmet vermeye devam ediyor

Aksaray Belediyesi sosyal belediyecilikte

Aksaray Belediyesi sosyal belediyecilikte ileri seviyelere çıtayı yükseltiyor. Aksaray Belediye ekipleri, bakıma muhtaç yaşlı vatandaşların evlerinde temizlik yaparak sağlık kontrollerini sağlıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray halkı için her alanda hizmet sunmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Dinçer öncülüğünde belediye ekipleri, yaşlı vatandaşların evlerine giderek ihtiyaçlarını karşılıyor. Sosyal belediyecilik anlayışına sahip olan Belediye Başkanı Dinçer, belediye ekipleri ile birlikte birçok işe imza atıyor.

           

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, evde bakım ve temizlik hizmeti sunarak yaşlı vatandaşların takdirini kazanıyor. Belediye ekipleri yaşlı vatandaşların evlerinde temizlik yaparak, sağlık durumlarını kontrol ediyor. Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray halkına her türlü hizmeti sunmak için çalışmalarına her gün yenisini ekliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dinçer; “Gönüllere girmek, ancak gönül vermekle mümkündür. Şehrimizdeki tonton dede ve ninelerimizin, yardıma muhtaç büyüklerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Evde bakım ve temizlik hizmetimiz ile yanınızdayız” dedi.

Haber: Fatma Altınok