Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi duyurdu; Çocuklara özel etkinlik yapılacak

Aksaray Belediyesi tarafından çocuklar için hayata geçirilen önemli projeler arasında yer alan çocuk etkinliklerine bir yenisi daha ekleniyor. Aksaray Belediyesi tarafından Arı Maya ile Çocuk Şenliği etkinliği çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

Aksaray Belediyesi tarafından çocuklar

Arı Maya ile Çocuk Şenliği etkinliği ile çocukların hem sosyalleşmesi hem de keyifli vakit geçirmesine olanak tanınmak isteniyor. Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan etkinlikte; çocuk tiyatrosu, sahne Show, yüz boyama ve çok daha fazla etkinlik yer alıyor.

Aksaray’da 29 Eylül Pazar günü saat 14.00’te Kalanlar Millet Bahçesinde gerçekleşecek olan bu etkinlik çocukların yoğun katılımını bekliyor. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “tüm çocuklarımızı bu etkinliğimize bekliyoruz. Eğlence dolu bir gün onlarla olacak.” İfadelerine yer verdi.

Aksaray’da bu gibi etkinliklerin yapılması, çocukların sosyal hayatlarını ve yaratıcılıklarını geliştirmelerin olanak sağlaması bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe