Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi Depremzedelere Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Aksaray Belediyesi deprem bölgesinden Aksaray’a tahliye edilerek Kredi ve Yurtlar

Aksaray Belediyesi deprem bölgesinden Aksaray’a tahliye edilerek Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirilen depremzede vatandaşlara verdiği kuaför hizmetine devam ediyor.

“Asrın felaketi” olarak nitelenen, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Aksaray’a getirilen depremzedeler, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirilmişti. Depremzede vatandaşların kıyafet ihtiyacını Sosyal Mağaza uygulaması ile karşılayan Belediye ekipleri, kuaför hizmeti ile de depremzede vatandaşlara saç tasarımı ve bakım desteği veriyor.

KYK Yurtlarında barınma ihtiyacı karşılanan depremzedelere yönelik verilen kuaför hizmeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Deprem bölgesinden gelen kardeşlerimize her konuda destek vermeye devam ediyoruz. Allah bir daha bunun gibi üzücü hadiseleri yaşatmasın. Bugün de depremzedelerin kişisel ihtiyaçlarından biri olan tıraş-kesim gibi işlemlerini yaparak onlara yardımcı olmaya çalıştık” dedi.

Haber Bülteni

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını
Sıradaki Haber İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı