Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi çevreyi koruyor; Tıbbi Atık Tesisinde atıklar bertaraf ediliyor

Aksaray Belediyesi 05 Dünya

Aksaray Belediyesi 05 Dünya Çevre Günü kapsamında Tıbbi Atık Tesisinde çevreyi korumaya yönelik yapılan çalışmalara dikkat çekti.

Yaşanabilir bir dünya için harekete geçen Aksaray Belediyesi Tıbbi Atık Tesisinde çevreye zarar veren atıkları yok ediyor ya da geri dönüştürüyor.

Çevreye verilen zararın geri dönüşü olamayacağı gibi atılan adımlarla zararı en aza indirmek amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Tıbbı Atık Tesislerinde atıklar bertaraf ediliyor.

Temiz ve daha yaşanabilir bir dünya için atılan adımlarla birlikte insan sağlığına ve çevreye büyük ölçüde zarar veren tıbbi artıkların lisanslı araçlarla toplayan Aksaray Belediyesi ekipleri, çevreyi korumayı hedefliyor.

05 Dünya Çevre günü olarak kabul edilen anlamlı ve özel günde çevreyi korumak amacıyla başlatılan çalışmaları bir kez daha gözler önüne seren Aksaray Belediyesi, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla yürüttükleri faaliyetleri öne çıkardı.

Aksaray Belediye tarafından yapılan çalışma kapsamında çevrenin korunmasına ilişkin verilen önem vurgulanmış olup zararlı atıklar yok edilmesi insan sağlığı açısından büyük önem arz ediyor.

Fatma Altınok