Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi camileri temizliyor

Aksaray Belediyesi şehir içerisinde

Aksaray Belediyesi şehir içerisinde faaliyet gösteren camilere yönelik temizlik çalışmalarına devam ediyor. Aksaray Belediyesi Ulu Camiinde temizlik çalışmaları yaparak bahçesinde peyzaj çalışması gerçekleştiriyor.

İslam camiası açısında oldukça önemli bir konuma sahip olan camiler vatandaşların ibaret yaptıkları mekan olarak biliniyor. Aksaray Belediyesi tarafından camilerde başlatılan temizlik çalışmaları ile vatandaşlar temiz ve güvenilir bir ortam imkânı sunuluyor.

Aksaray tarihi ve kültürel mirasları arasında yer alan Ulu camiinde başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında camiini içerisinde belediye ekipleri yıkma ve temizlik faaliyetinde bulunuyor. Caminin bahçesinde çim biçme ve peyzaj çalışması yapan ekipler caminin güzel görünümüne değer katıyor.

Aksaray Belediyesi tarafından camilerde yapılan temizlik çalışmaları Aksaray halkı tarafından takdir edilirken insan sağlığına verilen önemle birlikte vatandaşların ibadetlerini güvenli ve temiz bir ortama yapmaları açısında büyük önem arz ediyor.

Avni Kuru 

Başkan Dinçer, yeni bir kavşakta
Sıradaki Haber Aksaray’ın En Yoğun Kavşağında Büyük Değişim! Başkan Dinçer Harekete Geçti!