Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi, bakıma muhtaç vatandaşların umudu oluyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer öncülüğünde vatandaşlara hizmet verilen evde bakım ve temizlik hizmetleri devam ediyor.

     

Evde bakım ve temizlik hizmetleriyle yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşların yanında olunuyor. Aksaray Belediye ekipleri, ihtiyaç sahibi bakıma muhtaç vatandaşların evlerinde temizlik yaparak hem onlarla sohbet ediyor hem de sağlık durumlarını kontrol ediyor. Belediye ekipleri, bakım ve temizlik hizmetlileriyle birlikte yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların sağlık kontrollerini yaparak evlerini temizliyor.
Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, sosyal belediyecilik anlayışıyla Aksaraylı vatandaşlara hizmet vermek amacıyla her kesime hitap eden hizmetler veriyor. Bebekten yaşlısına her kesime ulaşmayı hedefleyen Belediye Başkanı Dinçer, evde bakım ve temizlik hizmetleriyle Aksaraylı vatandaşların takdirini topluyor.
Evde bakım ve temizlik hizmetiyle birlikte bakıma muhtaç yaşlı kesimin yanında olan Belediye ekipleri evlerinde temizlik yaparak sağlık durumlarına bakıyor. Verilen bu hizmetle evlerine gittikleri vatandaşlar hem mutlu oluyor hem de bu hizmetten memnun kalıyorlar.
Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, sosyal belediyecilik anlayışıyla verdiği hizmetlerle Aksaraylı vatandaşların takdirini toplayarak ihtiyaç sahibi bakıma muhtaç vatandaşların kalplerine dokunuyor.
Haber: Fatma Altınok