Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi, “Aile Şenliği” etkinliği büyük ilgi topladı

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer öncülüğünde hayata geçirilen Aile Şenliği coşkuyla kutlanıyor. Aksaraylı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Aile Şenliği etkinliğinde çocukların eğlenceli anları kameralara yansıdı.

Genç Osman Parkında çocuklar ve aileleri güzel gösterilerle eğlenceli anlar yaşadı. Aile Şenliği etkinliğinde Belediye Başkanı Dinçer’e eşlik eden Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaraylı vatandaşlara yönelik yapılan etkinlik için Belediye Başkanı Dinçer’e teşekkürlerini sundu.

   

01-02 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Aile Şenliği etkinliği dün akşam saatlerinde coşkuyla kutlandı. Genç Osman Parkında yapılan şenlikte, çocuklara tiyatro gösteri, çeşitli oyunlarla çocuklar keyifli anlar yaşadı.

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, sosyal belediyecilik anlayışıyla yediden yetmişe her kesime hitap eden hizmetler vermeye devam ederken Aksaraylı vatandaşlar tarafından takdir ediliyor. Belediye Başkanı Dinçer, Aile Şenliği kapsamında çocukların keyifli ve coşkulu anlar yaşamasına neden oluyor.

   

Belediye Başkanı Dinçer Aile Şenliği ekinliğine yönelik;  “Çocuklar mutlu olsun diye onlara güzel bir akşam hazırladık. Milletvekilimiz Sn. Cengiz Aydoğdu ile birlikte Genç Osman Parkımızda çocuklarımızla bir araya geldik. Sevgili Çocuklar; birbirinden güzel tiyatrolarımız ve oyunlarımız yarın da sizleri bekliyor. Katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok