Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi 2023 çocuk festivali düzenliyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2023 çocuk festivali için tüm çocukları bekliyor.
Aksaray Belediyesi, çocuklara yönelik düzenlediği renkli ve eğlenceli festivali için geri sayıma başladı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çocuklara müjdeyi verdi ve festivalin 29-30 Temmuz 2023 tarihlerinde Tacin Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda düzenleneceğini duyurdu.

Başkan Dinçer,Festivalde, çocukların sanatla ve eğlenceyle dolu keyifli zamanlar geçireceği birbirinden renkli etkinlikler yer alacak dedi. 2023 çocuk festivalinde; Söyleşiler, çocuk etkinlikleri ve 65 farklı etkinlik çadırının kurulacağı festivalde, tüm etkinlikler ücretsiz olarak çocukları bekliyor olacak.

Aksaray Belediyesi, çocukların yaratıcılığını ve hayal gücünü geliştirecek etkinliklerle dolu festivalde, eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunmayı hedefliyor. Festival kapsamında çocuklar, sanatın farklı dallarını keşfedebilecek, yeteneklerini sergileyebilecek ve keyifli vakit geçirebilecek.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Duyduk duymadık demeyin! Festivalimiz var!” diyerek tüm çocukları ve ailelerini 29-30 Temmuz tarihlerinde Tacin Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’na davet etti. Aksaray Belediyesi, çocukların mutlu ve unutulmaz anlar yaşayacağı bu renkli etkinlik için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Aksaray Belediyesi Sanat ve Çocuk Festivali, çocukları sanatın büyülü dünyasına davet ederken, ailelerin de keyifli bir zaman geçirmesine olanak sağlayacak. Tüm Aksaraylılar, 29-30 Temmuz 2023 tarihlerinde Tacin Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda düzenlenecek olan bu unutulmaz etkinliğe katılmak için sabırsızlanıyor.Haber;Fatma Altınok