Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediye Başkanlığı için iki aday adayı; Son gün yarın!

Aksaray’da Merkez Belediye Başkanlığı

Aksaray’da Merkez Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatı için son gün yarın, peki şu ana kadar iktidar partisi olan Ak Parti’den kaç kişi müracaat etti.
Müracaat için son günü bekleyen kaç aday var. İşte tüm bu soruların cevabını siz okuyucularımız için araştırdık.

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçimlerine doğru adım adım yaklaşırken, Aksaray Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvuruları da devam ediyor.
Son başvuru günü öncesinde hareketlenme yaşanırken, şuana kadar Aksaray’a hizmet etmek isteyen iki isim sahneye çıktı.

AK Parti’de Yaşar Ermiş ve Serdar Baydar, Aksaray belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurularını gerçekleştiren isimler oldu.

Her iki aday adayının da Aksaray’a katkı sunma arzusuyla hareket ettikleri ve şehir için vizyoner projelerle yola çıktıkları belirtildi.

Seçim atmosferinin ısınmaya başladığı şu günlerde, Aksaray halkının da bu gelişmeleri yakından takip ettiği gözleniyor.

Aday adaylarından gelecek projeler ve vizyonlar hakkında merak büyük.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde aday adaylığı sürecinin giderek renklendiği, adayların farklı perspektiflerle kente değer katacaklarını dile getirdikleri gözlenirken, yaklaşan seçim heyecanı Aksaray’da hissedilmeye başladı.

Bu süreçte diğer aday adaylarının da son gündede başvurularını gerçekleştirmesi beklenirken iktidar partisinde aday adaylarının az sayıda olması dikkat çekerken bunun nedenini kulislerde mevcut Belediye Başkanı Evren Dinçer’in tekrar aday gösterilme ihtimalinin yüksek olmasından kaynaklandığı bildirilirken müracaatların son günü olan 22 Kasım 2023 Çarşamba günü hangi isimlerin müracaat edeceği merak konusu oldu.

Şehrin geleceğini şekillendirecek isimlerin yarışı merakla beklenirken, seçim süreci Aksaray’da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Haber; Fatma Altınok