Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediye Başkanlığı için heyecan dorukta; AK Parti adayı için karar aşamasında!

31 Mart 2024 seçimlere

31 Mart 2024 seçimlere Türkiye adım adım ilerlerken Aksaray’da da belediye başkanının kim olacağı gündem de yerini koruyor.

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından Aksaray sık elenip sık dokuyor. Yapılan anket ve temayül yoklamalarının ardından Aksaray‘a gelen Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Aksaray’da teşkilatla istişare ederek belediye başkanının belirlenmesi yönünde çalışmalar yürütüyor. İki gün Aksaray’da kalacak olan Teşkilat Başkan Yardımcı Gökgöz, burada yaptığı çalışmalar sonucunda Aksaray’ın belediye başkan adayının açıklanacağı ifade edilirken, kamuoyunu meraklandıran AK Parti başkan adayının kim olacağı sorusu gündemde yerini koruyor.

 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi esnaf ve vatandaşın nabzını yoklayan AK Parti teşkilatı, Aksaray’da AK Partiyi temsil edecek ismi belirmek adına kolları sıvadı. Esnaf ve vatandaşın gönlündeki belediye başkanını bulmak adına çalışmalar yürüten AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Gökgöz Aksaray’da belediye başkanı olacak isim için değerlendirmelerde bulunuyor.

 

Aksaray halkı tarafından AK Parti belediye başkan adayı olacak isim merakla bekleniyor. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Aksaray’da AK Parti’yi temsil edecek o isim için Teşkilat Başkan Yardımcısı Isparta Milletvekili Gökgöz, kamuoyu araştırması yapıyor.

 

Aksaray’da AK Partiyi temsil edecek;

Evren Dinçer, Hamza Aktürk, Sinan Özkan, Serdar Baydar, bu isimler için Teşkilat Başkan Yardımcısı Isparta Milletvekili Gökgöz kamuoyu araştırması yürüttüğü ifade edilirken Aksaray adım adım yerel seçimlere doğru ilerliyor.

Haber: Fatma Altınok