Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

Serdar Baydar, Aksaray Belediye

Serdar Baydar, Aksaray Belediye Başkanlığı için ilk aday adayı oluyor

Aksaray Belediyesi Aday Adayı Serdar Baydar AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’ü ziyaret etti

Aksaray’da siyasi hareketlilik sağanak yağmurla birlikte devam ediyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli idareler yerel seçimlerinde Aksaray Belediye Başkanlığı için son olarak Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Serdar Baydar aday adayı oluyor.

Sakarya Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans Mezunu Serdar Baydar bugün AK Parti Aksaray İl binasına giderek AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’ü ziyaret etti. Baydar’a rozetini AK Parti Aksaray il Başkanı Hamza Aktürk  ‘Hayırlı olsun’ diyerek taktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde 2008-2014 yılları arasında görev yapan Serdar Baydar, Dünyanın en önemli projelerinden Marmaray Projesinde Proje Yöneticisi olarak görev aldı. Önceki dönemde 2014-2019 yılları arasında Aksaray Belediyesi’nde 5 yıl belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

Serdar Baydar, Belediye Başkan Yardımcılığının ardından son beş yıldır da Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Aksaray’ımızın yetiştirdiği ender şahsiyet, karakter ve bürokrat olan Serdar Baydar görev yaptığı tüm alanlarda görevlerini başarı ile yerine getirdi.

Serdar Baydar, 17 Kasım 2023 Cuma günü saat 16:00’da AK Parti il binasında müracaatta bulunarak yapacağı basın toplantısı ile Aksaray Belediye Başkan aday adaylığını da açıklayacak.

Aksaray Belediye Başkan aday adayı olan serdar Baydar Kimdir?

Haber: Ağustos GERÇE