Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehrin kalbine dokunmaya devam ediyor

Kaya Tekstil fabrikasını ziyaret

Kaya Tekstil fabrikasını ziyaret eden Belediye Başkanı Dinçer, işçiler ve işletme sahibi ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehrin her köşesine dokunmaya ve vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Belediye Başkanı ve teşkilatı, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kaya Tekstil fabrikasını ziyaret etti. Ziyaret sırasında yöneticilerle ve işçilerle bir araya gelen Başkan Dinçer, işletmeye ve çalışanlarına bereketli ve huzurlu günler diledi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, halkının hizmetinde olmaya devam ediyor. Şehrin her sokağında, her kapıda güler yüzlü ve misafirperver hemşehrileriyle karşılaşmanın gururunu yaşayan Başkan Dinçer, bu kez Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kaya Tekstil fabrikasını ziyaret etti. Fabrika yöneticileri ve işçileriyle bir araya gelen Başkan Dinçer, işletmenin faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve işçilerle sohbet etti.

Ziyaret sırasında işletme çalışanlarına hitaben bir konuşma yapan Başkan Dinçer, fabrikanın başarılı çalışmalarından dolayı tebriklerini iletti. İşletmenin ve çalışanların bereketli ve huzurlu günler geçirmesi temennisinde bulundu. Aksaray’a değer verdiklerini vurgulayan Başkan Dinçer, tüm işletmelere ve işçilere kolaylıklar diledi.

Haber: Avni Kuru