Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çevre dostu şehir vizyonuyla takdir topluyor

Kent merkezindeki Katı Atık

Kent merkezindeki Katı Atık Tesisi’nin şehir dışına taşınmasıyla çevre dostu bir hamleye imza atan Başkan Dinçer, Aksaray’ı temiz ve yaşanabilir bir şehre dönüştürmek için hızlı ve etkili adımlar attı.

Başkan Dinçer’in çevreye verdiği önem, göreve gelir gelmez başlattığı çöp sorununu çözme eylem planıyla bir kez daha kendini gösterdi. Aksaray Belediyesi’nin bütçesinden hiç para harcamadan gerçekleştirilen modern çevre tesisinin tamamlanması, kentin yaşam kalitesini önemli ölçüde artırdı. Bu çevre dostu tesis, çöpten elektrik üreterek şehrin enerji ihtiyacına katkı sağlamaya başladı. Binlerce konutun elektriğini ücretsiz olarak karşılamak, Aksaray halkının ve çevre dostu politikaların somut bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

“SözVerdikYaptık, Yine biz yapacağız” sloganıyla halkın güvenini kazanan Başkan Dr. Evren Dinçer, çevre odaklı politikaları ve sürdürülebilir kalkınma vizyonuyla tüm Aksaraylıların takdirini topluyor. Aksaray’da yaşayan vatandaşlar, çevreye duyarlı bir belediye yönetiminin kentlerinin geleceğini daha yaşanabilir ve temiz kılacağına olan inancıyla Başkan Dinçer’i destekliyor.

Çevre ve enerji alanındaki bu örnek çalışmalar, sadece Aksaray’a değil, tüm Türkiye’ye ilham kaynağı olurken, çevre dostu şehir dönüşümüyle diğer illere örnek teşkil ediyor. Başkan Dr. Evren Dinçer’in liderliğinde Aksaray’ın çevre dostu şehre dönüşümü, gelecek nesiller için yaşanabilir bir şehir bırakma hedefine önemli bir adım olarak nitelendiriliyor. Haber; Fatma Altınok