Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Barosu’ndan Avukatlar Günü’nde Anıtkabir ziyareti

5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt Düzgün liderliğinde bir heyet, Anıtkabir’i ziyaret etti.

5 Nisan Avukatlar Günü

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Türkiye Barolar Birliği tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında, Aksaray Baro Başkanı Av. Erçin Mevlüt Düzgün, yönetim kurulu üyeleri, avukatlar ve stajyer avukatlarla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Heyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir ziyaretinin ardından açıklama yapan Baro Başkanı Av. Erçin Mevlüt Düzgün, “Avukatlar olarak hukukun üstünlüğüne ve Cumhuriyet değerlerine olan bağlılığımızı bir kez daha ifade etmek için buradayız. Adaletin teminatı olan meslektaşlarımızın Avukatlar Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Ziyaret, Anıtkabir Anı Defteri’nin imzalanmasıyla sona erdi. Avukatlar, hukukun üstünlüğü ilkesine olan bağlılıklarını bir kez daha vurgulayarak mesleklerinin önemine dikkat çekti.

Fatma Altınok