Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Barosundan aşure ikramı

Aksaray Baro Başkanı Av.

Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse öncülüğüyle, Aksaray Barosu tarafından geleneksel Aşure Gününde vatandaşlara aşure ikramı gerçekleştirildi.

Aksaray Barosu tarafından düzenlenen Aşure Günü programına; Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, Başsavcı Adem Aydemir ve Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz katılım sağladı.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleşen; bolluk, bereket ve paylaşmanın simgesi olan, aşure gününde Aksaray halkına aşure ikramında bulunuldu. Muharrem ayının 10. Gününde kutlanan bu özel ve anlamlı günde ikramlar verilmeye devam ederken, manevi huzur ve paylaşmanın önemi de hatırlatılıyor.

Bolluk ve beraberlik getirmesi sebebiyle kutlanan anlamlı günde Baro Başkanı Köse günün anlam ve önemine dair yaptığı açıklamada; 2 bin kişilik aşure dağıtımımızı gerçekleştiriyoruz. Birliğin, beraberliğin, dayanışmanın sembolü olan Aşure Gününde bugün Aksaray Barosu olarak şehir meydanında vatandaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Her sene geleneksel olarak bu aşure gününü gerçekleştiriyoruz. Fakat bu sene ilk defa vatandaşlarımıza dokunarak, onlarla birlikte programı gerçekleştirmek istedik. Bizleri bu günde yalnız bırakmayan Sayın Valimize, Adalet Komisyonu Başkanımıza, Başsavcımıza, Aksaray halkına ve basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber: Ağustos Gerçe