Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Barosu Sinema Günleri’nde Adli Güç Birleşti: ATATÜRK II Filmi Büyük İlgi Gördü!

Aksaray Baro Başkanı Ferit

Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse’nin öncülüğünde düzenlenen Sinema Günleri’nde, Baro avukatları 24 Ocak 2024’te duygusal bir buluşma yaşadı. “ATATÜRK II” filmi, hukuk camiasını bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşattı.”

Aksaray Barosu, kültür ve sanatı hukukla buluşturan etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Baro Başkanı Ferit Köse liderliğinde düzenlenen Sinema Günleri, 24 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen “ATATÜRK II” filmi gösterimiyle büyük bir katılım ve ilgiyle karşılandı.

Başkan Ferit Köse, etkinlik öncesinde yaptığı açıklamada, “Hukukun yanı sıra kültür ve sanata da değer veriyoruz. Sinema Günleri, meslektaşlarımızın bir araya gelerek güzel anlar yaşamasına olanak tanıyor” dedi.

Avukatlar, duygu dolu anlar yaşadıkları “ATATÜRK II” filmi gösterimi sonrasında bir araya gelerek etkinliğin keyfini çıkardılar. Etkinliğe katılanlar, hukuki bilgi birikimlerini sanatsal bir atmosferde birleştirmenin memnuniyetini yaşadılar.

Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse, bundan sonraki etkinliklerde de hukuk camiasını kültürel etkinliklerle bir araya getirmeye devam edeceklerini belirtti. Sinema Günleri’nin başarılı geçmesi, hukuk ve sanatın buluştuğu bu özel etkinliği unutulmaz kılıyor.

Haber: Fatma Altınok