Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Baro Saymanı Konya’da baro saymanları toplantısına katıldı

Aksaray Baro Saymanı Avukat Cumali Altınsoy, baro saymanları toplantısına katıldı. Toplantı Konya ilinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Aksaray Baro Saymanı Avukat

Aksaray Baro Saymanı Avukat Cumali Altınsoy, baro saymanları toplantısına katıldı. Toplantı Konya ilinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıda Baro Saymanları fikir ve önerilerini ileterek görüşme yapıldı. Avukatların yaşadığı sorunlara değinilen toplantıda çözüm yolları arandı.

Yoğun katılım gerçekleştiği toplantıda, Baroların yaşadığı sıkıntılı masaya yatırıldı. Türkiye Baralar Birliğine iletilmesi hedeflenen önermelerin yer aldığı toplantı da Baro saymanları baroların yaşadığı problemlerin giderilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.

Konya Barosu’nun 08 Haziran 2024 tarihinde düzenlediği saymanlar toplantısında, baronun mali durumu ve gelecek planları ele alındı. Toplantı, baronun gelecek döneme yönelik stratejilerin belirlendiği verimli bir ortamda gerçekleşti.

Toplantı sonunda, baronun mali durumuyla ilgili alınan kararlar, baro yönetimi tarafından kamuoyuyla paylaşılacak. Bu toplantı, Konya Barosu’nun yönetimsel farkındalığı ve mali istikrarını sağlamak adına önem arz ediyor.

Fatma Altınok